10:00 - 22:00
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR
Τοποθεσία: ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑΞΟΥ

Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε Πασχαλινό Bazaar στην Παραλία της Νάξου, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για την συνδρομή σας και τη συνεισφορά σας!

12:00 - 15:00
Αποκριάτικος Χορός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τό έτος 2023
Τοποθεσία: BAR CODE

Στις 19 Φεβρουαρίου του 2023 ο Σύλλογός μας διοργάνωσε τον Αποκριάτικό του Χορό στο καφέ BAR CODE, το οποίο διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία! Μοιράστηκαν πολλά δώρα! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!

17:30 - 19:00
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τοποθεσία: 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες ,

Βάσει του καταστατικού λειτουργίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου, Άρθρο 9ο, σας καλούμε την Τετάρτη 15/03/2023 και ώρα 17:30 μ.μ., , στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση για την σχολική χρονιά 2022-2023.
Όπως γνωρίζετε η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο των γονέων με σκοπό την συζήτηση, αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια σχολική κοινότητα. Η συμμετοχή όλων μας στην Γενική Συνέλευση και γενικότερα η ενεργή συμμετοχή μας ως μέλη του Συλλόγου κρίνεται αναγκαία.

17:30
Ημερίδα: "Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο"
Τοποθεσία: 4ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Νάξου και ώρα 17:30 στη Νάξο.

Ανακοινώσεις:
Στεφανάκη Δέσποινα - Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια παιδιών/εφήβων/ενηλίκων
Θέμα: «Συναισθηματική στήριξη»

Πρεβόλη Σοφία -Κοινωνική Λειτουργός
Θέμα: «Σχέση γονέα – παιδιού»

Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας
Θέμα: «Νομικό Πλαίσιο»


10:00 - 15:00
Διήμερο Πασχαλινό Μπαζάρ 2023 Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου
Τοποθεσία: Εξωτερικός Χώρος του Εστιατορίου "ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ", στην παλιά αγορά της Χώρας Νάξου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, σας προσκαλεί στο διήμερο πασχαλινό bazaar που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 08/04/2023 και την Κυριακή 09/04/2023 από τις 10:00΄ έως τις 15:00΄ στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου "ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ", στην παλιά αγορά της Χώρας Νάξου.

Η οικονομική σας στήριξη και η ενεργή σας συμμετοχή στις δράσεις του συλλόγου μας, είναι τα μόνα έσοδα που έχουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επάρκεια στην κάλυψη των αναγκών των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος προς όφελος των παιδιών μας. 

Η δυναμική σας παρουσία στο φετινό Πασχαλινό Μπαζάρ θα μας δώσει τη δύναμη και την όρεξη να συνεχίσουμε να κάνουμε προσπάθειες για το καλό του σχολείου μας, και φυσικά των παιδιών μας. 

Γι’ αυτό σας καλούμε μικρούς και μεγάλους, να προσέλθετε και να ενισχύσετε στο βαθμό που μπορείτε, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας!! 

Νάξος, 03.04.2023

18:00 - 20:00
ΕΙΜΑΙ Ο ΤΙ ΤΡΩΩ
Τοποθεσία: Αίθουσα Εκδηλώσεων 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ότι το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου τη Δευτέρα 15 ΜαΪου 2023 στις 18:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, διοργανώνει ενδοσχολική επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «ΕΙΜΑΙ Ο ΤΙ ΤΡΩΩ». Εισηγήτρια της ημερίδας θα είναι η κ. Μαρία Βερυκόκκου, η οποία είναι Διατροφολόγος και Μέλος του Συλλόγου μας!

Η ημερίδα αυτή απευθύνεται τόσο σε γονείς όσο και σε εκπαιδευτικούς. Για το λόγο αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε, όσοι το επιθυμείτε, στο σχολείο μας, την ανωτέρω ημέρα και ώρα, για να παρακολουθήσουμε την εξαιρετικής σημασίας ημερίδα τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας!

Με εκτιμηση,
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας.

09:30 - 23:45
ΕΚΔΡΟΜΗ 2023
Τοποθεσία: ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 04 Ιουνίου 2023 στο νησί της Πάρου και της Αντιπάρου.

Το πρόγραμμά μας είναι το εξής:

09:30΄ π.μ. – Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο της Blue Star Ferries (Blue Star Naxos) και μετά από 45 περίπου λεπτά φθάνουμε στο λιμάνι της Πάρου και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση – γνωριμία με την Παροικιά, την πρωτεύουσα του νησιού. (Προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, περίπατοι προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και στην παλαιά πόλη.)

12:30 π.μ. –Αναχωρούμε με πούλμαν από το λιμάνι της Πάρου και μεταφερόμαστε στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Από εκεί, με το πούλμαν επισκεπτόμαστε το πολύ σπουδαίο Σπήλαιο της Αντιπάρου καθώς και το Λαογραφικό Μουσείο της Αντιπάρου. Στη συνέχεια, περιηγούμαστε στα γραφικά πλακόστρωτα της Χώρας, με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο, ξεκουραζόμαστε, γευματίζουμε προαιρετικά σε ταβέρνα του νησιού. Το απόγευμα παρακολουθούμε τις χορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις 19:00΄μ.μ. στην πλατεία του νησιού.

21:30΄ μ.μ.- Αναχωρούμε με πούλμαν και μεταφερόμαστε στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο μεταφερόμαστε στο λιμάνι της Πάρου για το ταξίδι της επιστροφής.

22:50΄μ.μ. - Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο της Blue Star Ferries (Blue Star Naxos) και μετά από 45 περίπου λεπτά επιστρέφουμε στο λιμάνι της Νάξου.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή είναι 28,00 € ανά άτομο. (Η συμμετοχή είναι δωρεάν σε παιδιά κάτω των 5 ετών).

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Νάξος- Πάρος και αντίστροφα

Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο μισθωμένο πούλμαν

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην Αντίπαρο.

Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται:

είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους

ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Κατά την εκδρομή τα παιδιά θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από ενήλικα.

Τις αιτήσεις θα παραλάβετε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 από τον/τη δάσκαλο/α της τάξης.

Τα χρήματα πρέπει να έχουν δοθεί οπωσδήποτε το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ώστε να κατοχυρώσουμε τη διαθεσιμότητα των λεωφορείων.

Τα μέλη του συλλόγου μας την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ώρες 07:45 – 08:30 π.μ., και ώρες 13:00-14:00 μ.μ. θα βρίσκονται έξω από την είσοδο του σχολείου για να παραλάβουν τα χρήματα και τις συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούμε να τηρηθούν αυστηρά οι ημερομηνίες επιστροφής των δηλώσεων και καταβολής του απαιτούμενου χρηματικού ποσού (Τρίτη 16 Μαΐου και Τετάρτη 17 Μαΐου) για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδρομής.

Πέραν της 17ης Μαΐου θα είναι αδύνατη η παραλαβή νέων αιτήσεων.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες, επικοινωνήστε στο e-mail του συλλόγου μας syllgon4dimschnaxou@gmail.com , ή με την ταμία του Συλλόγου μας, Κωνσταντίνα Σοϊλέ, στο τηλέφωνο: 6940510003

Με τιμή,

Τα μέλη του Δ.Σ