15 May
15May

Αγαπητοί γονείς,

 Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 04 Ιουνίου 2023 στο νησί της Πάρου και της Αντιπάρου. 

Το πρόγραμμά μας είναι το εξής: 

09:30΄ π.μ. – Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο της Blue Star Ferries (Blue Star Naxos) και μετά από 45 περίπου λεπτά φθάνουμε στο λιμάνι της Πάρου και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση – γνωριμία με την Παροικιά, την πρωτεύουσα του νησιού. (Προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, περίπατοι προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και στην παλαιά πόλη.) 

12:30 π.μ. –Αναχωρούμε με πούλμαν από το λιμάνι της Πάρου και μεταφερόμαστε στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Από εκεί, με το πούλμαν επισκεπτόμαστε το πολύ σπουδαίο Σπήλαιο της Αντιπάρου καθώς και το Λαογραφικό Μουσείο της Αντιπάρου. Στη συνέχεια, περιηγούμαστε στα γραφικά πλακόστρωτα της Χώρας, με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο, ξεκουραζόμαστε, γευματίζουμε προαιρετικά σε ταβέρνα του νησιού. Το απόγευμα παρακολουθούμε τις χορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις 19:00΄μ.μ. στην πλατεία του νησιού. 

21:30΄ μ.μ.- Αναχωρούμε με πούλμαν και μεταφερόμαστε στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο μεταφερόμαστε στο λιμάνι της Πάρου για το ταξίδι της επιστροφής. 

22:50΄μ.μ. - Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο της Blue Star Ferries (Blue Star Naxos) και μετά από 45 περίπου λεπτά επιστρέφουμε στο λιμάνι της Νάξου.

 Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή είναι 28,00 € ανά άτομο. (Η συμμετοχή είναι δωρεάν σε παιδιά κάτω των 5 ετών). 

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται: 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Νάξος- Πάρος και αντίστροφα 

Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο μισθωμένο πούλμαν 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην Αντίπαρο. 

Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται: 

 είσοδοι σε επισκέψιμους χώρους 

 ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

Κατά την εκδρομή τα παιδιά θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από ενήλικα. 

Τις αιτήσεις θα παραλάβετε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 από τον/τη δάσκαλο/α της τάξης. 

Τα χρήματα πρέπει να έχουν δοθεί οπωσδήποτε το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ώστε να κατοχυρώσουμε τη διαθεσιμότητα των λεωφορείων. 

Τα μέλη του συλλόγου μας την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ώρες 07:45 – 08:30 π.μ., και ώρες 13:00-14:00 μ.μ. θα βρίσκονται έξω από την είσοδο του σχολείου για να παραλάβουν τα χρήματα και τις συμπληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούμε να τηρηθούν αυστηρά οι ημερομηνίες επιστροφής των δηλώσεων και καταβολής του απαιτούμενου χρηματικού ποσού (Τρίτη 16 Μαΐου και Τετάρτη 17 Μαΐου) για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδρομής.

 Πέραν της 17ης Μαΐου θα είναι αδύνατη η παραλαβή νέων αιτήσεων. 

Για περαιτέρω λεπτομέρειες, επικοινωνήστε στο e-mail του συλλόγου μας syllgon4dimschnaxou@gmail.com , ή με την ταμία του Συλλόγου μας, Κωνσταντίνα Σοϊλέ, στο τηλέφωνο: 6940510003 

Με τιμή, 

Τα μέλη του Δ.Σ

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.