10 May
10May

Δεδομένου ότι δεν λάβαμε απάντηση στην από 13.2.2023 αίτησή μας από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υποβάλλαμε εκ νέου την Τετάρτη 10.5.2023  2η αίτηση στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για άμεση αποκατάσταση κτηριακών αναγκών του 4ου δημοτικού σχολείου νάξου και συγκεκριμένα αιτηθήκαμε εκ νέου:

  • Την άμεση δημιουργία μιας τουλάχιστον αίθουσας για τη λειτουργία τμήματος ένταξης στο σχολείο μας, λόγω της υπάρξης σε αυτό πολλών παιδιών με αξιολογικές εκθέσεις από το ΚΕΔΑΣΥ Νάξου, τα οποία χρήζουν άμεσης και ουσιαστικής βοήθειας, η οποία προϋποθέτει τη φοίτησή τους σε τμήμα ένταξης, το οποίο όμως δεν έχει ιδρυθεί, λόγω έλλειψης αίθουσας.
  • Τοποθέτηση υποστέγου στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας,  η έλλειψη του οποίου εμποδίζει τα παιδιά μας να βγουν στο διάλειμμα, σχεδόν όλη την περίοδο του χειμώνα, αλλά και κατά την περίοδο του καλοκαιριού, η έλλειψη υποστέγου καθιστά τη διαμονή των παιδιών στον προαύλιο χώρο του σχολείου ανυπόφορη!
  • Τοποθέτηση Βιομηχανικού Μπετόν στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας, το οποίο όπως είναι σήμερα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χειμώνα, καθώς πλημμυρίζει από τα νερά των βροχών.
  • Τον άμεσο επανασχεδιασμό- επανακατασκευή ολόκληρου του προαύλιου χώρου του σχολείου μας, καθώς ο υπάρχων προαύλιος χώρος, είναι ανισόπεδος, γεμάτος ανισοσταθμίες, και επικίνδυνα σημεία.
  • Συντήρηση κιγκλιδωμάτων περιμετρικώς του προαύλιου χώρου του σχολείου μας και των κιγκλιδωμάτων που οδηγούν στον πρώτο όροφο αυτού, τα οποία έχουν υποστεί τεράστια φθορά στο χρόνο, με αποτέλεσμα να είναι πλέον σκουριασμένα και να πέφτουν τρίμματα.
Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.